PR agency Benelux | Magazines | Copywriting | Content marketing | Communicatiebureau

Menu

Filter

SocialGeraldine Van Heuverswyn opent shop in Knokke met Belgische designtoppers en eigen collectie

In Knokke opende interieurontwerpster Geraldine Van Heuverswyn haar nieuwe shop met exclusief Belgisch design. Daarnaast showt ze er haar eerste eigen designcollectie en artistiek werk. De gemene deler van al dat moois is de unieke vormentaal. Het interieuruniversum van Geraldine is minimalistisch, tactiel en hyperelegant.

Interieurontwerpster Geraldine Van Heuverswyn heeft net de deuren van haar nieuwe shop geopend: pal in het centrum van Knokke en parallel met de zeedijk. Na zestien jaar carrière te hebben gemaakt in de interieurwereld en de voorbije vijf jaar een bloeiend interieurconcept met drie winkels uit de grond te hebben gestampt, vindt ze er haar tweede adem én zichzelf terug. De shop is een persoonlijke selectie van bezielde, exclusieve stuks van Belgische designers, zoals Benoit Viaene, Thomas Serruys, Delphine Cobbaert, Studio Loho, Atelier Fontein, enzovoort. Het resultaat is een minimalistisch interieuruniversum dat niet alleen veel sfeer, maar ook tactiliteit uitstraalt. Aardse kleuren, natuurlijke materialen en boeiende texturen verbinden alle stukken tot één harmonieus geheel.

Eigen collectie ‘Minimal’
Ook Geraldines eigen collectie ‘Minimal’ past perfect in de nieuwe shop. De interieurontwerpster maakte gretig gebruik van de lockdown en van de zomer om alle creaties in haar hoofd eindelijk tot uitvoering te brengen. Haar signatuur is duidelijk zichtbaar. Een dagbed, keramiek, verlichting en zelfs een hangende tafel: stuk voor stuk zijn het unieke, tijdloze en hyperelegante blikvangers met slimme en verrassende uitsparingen in het design en doordacht gebruik van materialen zoals (gebrand) hout, natuursteen, email of inox en gespannen touw. Daarnaast bestaat ‘Minimal’ ook uit artistiek werk waar Geraldine de voorbije jaren aan werkte. In geheel dezelfde, kenmerkende stijl kregen ook haar abstracte werkjes met kleurvlakken en touw een plek in de shop.

Wie graag online shopt, kan terecht op de webshop. Daar verzamelde Geraldine items <1000 euro.

Adres:

Van Bunnenlaan 1, 8300 Knokke

Openingsuren:

Open van vrijdag tot maandag (11u – 18u) of op afspraak.

(foto’s Cafeine.be)