Minus interieurarchitecten opent conceptstore in Nieuwpoort.
06-10-2021

Minus interieurarchitecten opent conceptstore in Nieuwpoort.

Focus op duurzaam, Belgisch en eigen design voor een totaalinrichting

Op 1 oktober opende Minus interieurarchitecten zijn eerste Minus-conceptstore in Nieuwpoort. In de shop in de Lefebvrestraat ontdek je Belgisch en internationaal design, maar ook de eerste items uit de eigen Minus-designcollectie. En net zoals in de interieurrealisaties van Minus uit Poperinge, vormt een minimalistische vormgeving gecombineerd met duurzame materialen ook in de belevingswinkel de rode draad. Het maakt van de Minus-conceptstore een nieuwe hotspot aan zee en een onestopshop voor al wie zijn woning van architectuur tot decoratie wil onderdompelen in het uitgepuurde stijluniversum van Minus.

Luxueuze designobjecten van When Objects Work, designverlichting van Davide Groppi, meubilair van Carl Hansen, kaarsen en zepen van ONNO, huishoudlinnen van Verilin, huisgemaakte houten vazen voor Bultin, enzovoort: in de Minus-conceptstore worden de stijl en visie van Minus heel bewust en weldoordacht uitgezet met een exclusieve selectie designitems. ‘The Essence of Living’, zo klinkt het adagium van de interieurarchitecten, meubelmakers en designers uit Poperinge. En daar gaan ze ver in: van uitgepuurd decoratiestuk tot functionele keuken- of badkameritems. Voor veel mensen is dit de gedroomde interieurstop, waar je zonder eindeloze onlinesamenraapsels en tijdens een gezellige uitstap naar de kust in één keer je volledige interieur stijlvol kan aankleden.

Exclusief topdesign
De Minus-conceptstore creëert een totaalbeleving, ook in de shop. Er wordt ingezet op een minimalistische sfeer en een boeiende flow in de shop. En uiteraard kan je in de winkel terecht voor persoonlijk en professioneel interieuradvies en gerichte staalkeuze in aanwezigheid van een Minus-interieurarchitect.

Shoppen in Nieuwpoort
Ook het interieur van de conceptstore an sich inspireert. Om de shop- en woonbeleving maximaal tot haar recht te laten komen, werd het winkelpand gestript en opnieuw ingekleed. Denk muren geverfd in lichte kleuren, een materialenmix van natuursteen en hout, zwevende balken en banken…: op een beperkte oppervlakte van 110 m² winkelruimte is Minus erin geslaagd zijn signatuur neer te zetten. De inrichting straalt de rust en sereniteit uit die uit alle realisaties van Minus spreekt. Het gebruik van lichte basiskleuren is een knipoog naar de lichtrijke kustomgeving en laat kleurrijke objecten bovendien volledig tot hun recht komen. Het team koos bewust voor een pand in Nieuwpoort - het nieuwe Knokke - én zo ook een nieuwe, gegeerde hotspot aan zee. Nieuwpoort is een fijne badstad waar je ook op zondag kan shoppen.

Minus conceptstore
Lefebvrestraat 9, 8620 Nieuwpoort
Open van vrijdag tot zondag en van 10u – 12.30u tot 13 – 18u

SAVVY x MINUS: persrelaties.
Meer cases vind je hier.

Samenwerken? Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
.