Nieuw selfcaremerk Les Huit
06-12-2021

Nieuw selfcaremerk Les Huit

Vind rust en balans door de kracht van geur en kristallen.

Rust en balans vinden in een hectische wereld is geen eenvoudige opdracht, maar daar weet Les Huit wel raad mee. Dit nieuwe, Belgische selfcaremerk baseert zich op holistische aromatherapie en verwerkt acht krachtige geuren in een selectie van roll-on sticks en sprays om te gebruiken op je lichaam of in huis. Geïnspireerd door de natuur werden de essentiële oliën zorgvuldig samengesteld en helpen ze om innerlijke kracht te vinden en meer in het nu te leven.

8 geuren, 8 krachten

De sprays komen in acht heerlijke geuren en hebben elk een specifieke, helende werking die naadloos aansluit op jouw mood van het moment. Zo brengt ‘To Be’ je vertrouwen en innerlijke draagkracht, terwijl ‘To See’ je juist inzicht en mentale rust geeft. Extra mooi: in de essentiële oliën zit telkens ook een klein bergkristal dat het lichaam en de geest zuivert én stimuleert. Op de verpakking vind je dan weer krachtige affirmaties, zoals ‘Ik zorg liefdevol voor mezelf’ of ‘Het is veilig voor mij om er te zijn’, waarmee je de mallemolen van je gedachten op een positieve manier kan resetten. De producten zijn ecologisch, lokaal en met zorg geproduceerd in België.

De kracht van geur

Aromatherapie is een wetenschappelijk bewezen en efficiënte manier om je emotioneel geheugen aan te spreken. Onze neus staat namelijk in directe verbinding met onze hersenen: via de reukzenuw kunnen we de herinneringen en emoties die opgeslagen liggen in het limbisch systeem gaan beïnvloeden. De ideale manier om je lichaam en geest te prikkelen is dus via geur. De essentiële oliën van Les Huit zijn daar perfect voor.

Over Kelly

De drijvende kracht achter Les Huit is de West-Vlaamse Kelly Himbrecht. Na een inspirerende reis door India en met de hulp van goede vriendin Pia Yesimala richtte ze haar eigen selfcaremerk op vanuit de wens om haar kennis op een toegankelijke manier te delen met anderen. Kelly runt al enkele jaren de energetische praktijk Tranq’huile in Oostnieuwkerke.

Praktisch

De Les Huit-geuren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo kan de pure essentiële olie (10 ml, € 30) verdund worden in een plantaardige olie of in een neutrale bodycrème voor een heerlijke massage. Daarnaast kan je de olie ook gebruiken in bad of verstuiven met een diffuser. De handige roll-on stick (10 ml, € 25) is verdund met sesamolie en kan je aanbrengen aan de binnenkant van je polsen, achter je oren, in je hals of zelfs aan je voetzolen voor meer verbinding met de aarde.

De roomspray (50 ml, € 40) is bestemd voor je interieur, maar stimuleert ook je nachtrust wanneer je hem aanbrengt op je kussensloop. Tot slot is er de Les Huit-geschenkdoos (€ 150) met acht kleine sprays (van elke geur één). Ideaal voor de naderende feestdagen. Les Huit is verkrijgbaar via de webshop en in Kelly’s praktijk Tranq’huile, ​​Kapstraat 3 - 8840 Oostnieuwkerke.

Samenwerken? Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
.