Outdoor plantenbak met uniek design
07-12-2023

Outdoor plantenbak met uniek design

Het Belgische outdoorlabel moróro lanceert Ilda, een plantenbak voor buiten. Ilda is een unieke bloembak voor tuin en terras, dankzij het lage en brede design en de karakteristieke voet. Bovendien telt Ilda geen enkele naad en is het nieuwe collectie-item met zijn lichte gewicht ook perfect geschikt voor appartements- en dakterrassen. Kortom: een bijzondere aanwinst voor al wie zijn liefde voor design en het buitenleven graag combineert.

Laag en breed model
Het Belgische outdoorlabel moróro staat sinds 2017 gekend om zijn stijlvolle, zwarte vuurschalen in cortenstaal en aluminium die je kan omvormen tot barbecue, ijsemmer of tafel. Uit het ontwerp van Tupa ‒ de kleinste vuurschaal uit de collectie ‒ is dit najaar ook een outdoor plantenbak gevloeid met dezelfde kenmerkende voet en herkenbare curves.

Naast het karakteristieke onderstel, valt Ilda ook op als een laag en breed model. Het maakt van deze nieuwe plantenbak een uniek object voor tuin of terras. Daarnaast is Ilda vervaardigd uit naadloos, gepoedercoat zwart aluminium, waardoor het niet alleen op esthetisch en productietechnisch vlak een hoogstandje is, maar ook een lichtgewicht dat perfect geschikt is voor appartements- en dakterrassen. Het lichte gewicht vergemakkelijkt de verplaatsing van de plantenbak of de herinrichting van de buitenruimte. De productie in aluminium garandeert dan weer dat Ilda het hele jaar door roestvrij blijft en bestand is tegen alle weeromstandigheden.

Ilda bestaat in twee formaten. Met behulp van enkele afwateringsgaten in de bodemplaat wordt overtollig water gemakkelijk afgevoerd. De robuuste voet van maar liefst 6 millimeter dik heft de bloembak een stuk boven de grond en draagt er zo toe bij dat planten en bloemen in het najaar minder vorstgevoelig blijven.

Fotografie: Pilar Shoots

SAVVY x moróro: all-round communicatie en branding partner
Bekijk onze andere cases hier.

Samenwerken? Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
.