Rookvrij buiten én binnen genieten van vuurschaal met bio-ethanol set
24-09-2024

Rookvrij buiten én binnen genieten van vuurschaal met bio-ethanol set

Het outdoorlabel moróro introduceert een bijzonder nieuw accessoire: een stijlvolle bio-ethanol set als veilig, duurzaam en rookvrij alternatief voor zijn populaire vuurschalen. Dat maakt de nieuwe add-on voor Tupa, Rocco jr. en Rocco zowel voor binnen als buiten perfect geschikt. De vlam is veilig gekokerd, brengt aangename warmte en sfeer en kan makkelijk geïnstalleerd worden op dezelfde basis als de originele vuurschalen.

Stijlvol alternatief voor houtvuur
moróro speelt met deze toevoeging aan de collectie in op de groeiende vraag naar alternatieven voor traditioneel vuur, zonder in te boeten op design. Bovendien brengt het outdoorlabel op deze manier ook warmte en gezelligheid op plekken waar dat normaal moeilijk ligt, zoals binnenruimtes, hospitalitygelegenheden, appartementen of overdekte terrassen. Mocht je eraan twijfelen: bio-ethanol rookt niet, bevat geen giftige stoffen en is biologisch afbreekbaar.

Praktisch
De bio-ethanol set bestaat uit een vuurkit, glas uit borosilicaat met een koker van 20 cm hoog en 6 mm dik, een bijhorend tafelblad in aluminium en een afsluitdeksel om het vuur te doven. Goed om te weten: borosilicaatglas is duurzaam, sterk en superieur glas dat bestand is tegen hoge temperaturen en niet reageert op bio-ethanol. Verder zorgt het voor helder zicht op de vlammen en kan je het makkelijk onderhouden.

Fotografie: Pilar Shoots

SAVVY x moróro: all-round communicatie en branding partner
Bekijk onze andere cases hier.

Samenwerken? Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
.